Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

La Cimbali Türkiye Yetkili Satış ve Teknik Servis

04-03-2023 10:27
La Cimbali Türkiye Yetkili Satış ve Teknik Servis
Mayko Endüstriyel Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak endüstriyel mutfak ekipmanları alanında Türkiye'nin önde gelen firmalarından biriyiz. 
Ekipmanlarımızı büyük titizlikle seçmeye özen gösteriyoruz.10 farklı ülkeden ithalat yaparak müşterilerimizle kaliteli ürünleri buluşturabilme hedefindeyiz. 

Kahve sektöründe "kalite" denildiği zaman akla gelen ilk firmalardan birisi olan La Cimbali ile 2011 yılından bu yana Türkiye Yetkili Satıcısı olarak; satış, yedek parça ve teknik servis alanında kahve sektörü profesyonellerine hizmet veriyoruz. 



Dünya çapında bilinen La Cimbali 100. yaşını kutlamış İtalyan bir kahve ekipmanları üreticisi. Biz de Escobarista markamız altında La Cimbali Kaşıklı Kahve Makineleri, La Cimbali Süper Otomatik Kahve Makineleri, La Cimbali Değirmenler, La Cimbali Kahve Temizlik Ürünlerini sizlerle buluşturuyoruz.

 

La Cimbali Depolama Alanımız

Kocaeli - Gebze depomuzda 10.000 m² alanda diğer cafe ve endüstriyel mutfak ekipmanlarımızla beraber La Cimbali kahve makinelerini de depoluyor ve stok tutuyoruz. Siparişiniz anında depodan teslim - ücretsiz kargo ve montaj hizmetlerimizden de yararlanabiliyorsunuz. 



La Cimbali Yedek Parça 

Depomuzda ürünler ve yedek parçalar için ayrı alanlar bulunduruyoruz. Sadece La Cimbali 3.000 çeşidin üzerinde yedek parça stokta tutuyoruz. 

Yedek parçaları tüm Türkiye'de bulunan yaygın teknik servislerimiz üzerinden satın alabiliyorsunuz. 

La Cimbali Teknik Servis 

81 ilde teknik servis hizmeti veriyoruz. Sattığımı espresso makinelerinin kurulumlarını da yetkili teknik servisler aracılığı ile yapıyoruz. Böylelikle 1 yıllık endüstriye ürün garantimiz başlamış oluyor. 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.